Konkret verksamhetsutveckling 

Jag jobbar sällan med bara ledningsgruppen. Det är när medarbetare och ledning utvecklar verksamheten tillsammans som det börjar händer saker. Där finns den stora potentialen, där hittar du hävstången för att få fart och lyckas. Ändå har många dåliga erfarenheter av delaktighet. Att det blir ändlösa diskussioner. Att det är för många viljor. Att man aldrig kommer i mål. 

 

Men det är tvärtom. 

 

Att lyssna på och involvera medarbetarna i väsentliga frågor som verksamhetsutveckling är ett snabbt sätt att få igång engagemang och en grupp att blomstra. Gör det enkelt och börja litet. Jag hjälper dig gärna.

 

Jag är en bra  coach, erfaren processledare som involverar och driver framåt och få slår mig när det gäller ta fram och leda kreativa workshops som ger resultat. 

Ring mig om du vill få igång utveckling i din organisation! Du når mig på 070-605 66 66 eller mejla

Avtal
Jag har inga avtal med uppsägningstid. 
Det innebär att du som uppdragsgivare när som helst kan avbryta samarbetet utan några kostnader utöver nedlagda arbetstimmar

Ideell 
organisation?

Ni har rabatt
såklart!
Ring!

 

Lär dig mer om hur du lyckas

Börja med en föreläsning

Att lyckas. Tillsammans. 
En föreläsning om kreativitet, motivation och hur du får  medarbetarna att bli  nyckeln till  att lyckas med utveckling och innovation. 

Läs mer och boka här >
Har du bråttom?

Skräddarsydd verksamhets-utveckling

Vill du snabbt få gång konkret utveckling?

Ring mig! 
070-605 66 66

Digital utbildning + coachning

Bli en mer kreativ utvecklings-ledare

Ett praktiskt inriktat utvecklingsprogram  med fokus på kreativitet och motivation. Hur du skapar delaktighet och leder  kreativa workshops.   

Läs mer och anmäl dig här >
Skräddarsydd ledarutveckling

100% fokus på dig

Ett individuellt utvecklingsprogram för ledare med fokus på delaktighet och verksamhetsutveckling. Det skräddarsys helt efter dig, dina behov och din verksamhet.

Läs mer och boka här >