top of page

Skräddarsydd verksamhetsutveckling som bäst.

Jag skräddarsyr alla uppdrag och jobbar sällan med bara ledningsgruppen. Det är när medarbetare och ledning utvecklar verksamheten tillsammans som det börjar hända saker. Och genom att skräddarsy processer får ni arbeta med det som är viktigt för er. Det kommer upplevas som meningsfullt och du kommer snabbt att se resultat.

 

Dessutom –  få saker skapar bättre teamkänsla än att utveckla verksamheten tillsammans.

 

Låt nästa konferens bli en nystart. Ring mig så kan jag berätta hur det kan gå till. Eller skicka ett sms så ringer jag upp. Du når mig på 070-605 66 66

Avtal
Jag har inga avtal med uppsägningstid. 
Det innebär att du som uppdragsgivare när som helst kan avbryta samarbetet utan några kostnader utöver nedlagda arbetstimmar

Ideell 
organisation?

Ni har rabatt
såklart!
Ring!

 

Lär dig mer om hur du lyckas

Börja med en föreläsning

Att lyckas. Tillsammans. 
En föreläsning om kreativitet, motivation och hur medarbetarna kan vara nyckeln till att lyckas med utveckling och innovation. 

Läs mer och boka här >
Har du bråttom?

Skräddarsydd verksamhets-utveckling

Vill du snabbt få gång konkret utveckling?

Ring mig! 
070-605 66 66

Digital utbildning + coachning

Bli en bättre utvecklings-ledare
på 10 veckor

I den här digitala ledarutbildningen får du teorierna och verktygen du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång med delaktighet och utveckling i din verksamhet.

Läs mer och anmäl dig här >
Skräddarsydd ledarutveckling

100% fokus på dig

Ett individuellt utvecklingsprogram för ledare med fokus på delaktighet och verksamhetsutveckling. Det skräddarsys helt efter dig, dina behov och din verksamhet.

Läs mer och boka här >
bottom of page