Digitalt via Zoom eller Coronasäkert irl. Båda funkar strålande bra.

Skräddarsydda tjänster:

Co-Create – Att lyckas. Tillsammans.
Det här är ett utvecklingsprogram där ledar-, medarbetar- och verksamhetsutveckling vävs ihop. Då och först då får du riktig fart på utveckling och engagemang. Skippa konsulterna. Lösningen finns ofta i organisationen, även vid komplicerade problem. Det här är en kreativ och snabb process där ni direkt ser konkreta resultat. Kundkommentarer och resultat från Co-Create kan du  läsa här.  (Pris enligt offert.)

Tips! Co-Create är en perfekt uppstart efter Coronan. Ta tillvara erfarenheten och det ni lärt er under den här extrema perioden och skapa  framtiden tillsammans.  

 

Individuell ledarutveckling

Ett skräddarsytt utvecklingsprogram för ledare med fokus på verksamhetsutveckling. Vi utgår från vad just du vill utveckla i ditt ledarskap och din verksamhet. Ett program där teori och praktik varvas och där medarbetarskap, ledarskap och verksamhetsutveckling vävs ihop. Vi träffas 8 gånger, 90 min/tillfälle (28.800 kr – exkl moms)
 


Utvecklingspartner - mini, bas eller plus. 
Ett löpande samarbete och ett flexibelt alternativ när du vill ha en engagerad och proaktiv utvecklingspartner - en resurs, blåslampa och bollplank som hjälper dig att driva utvecklingen framåt. Jag finns tillgänglig och tillför fokus, uthållighet och utifrånperspektiv. Jag kan jag bistå med rådgivning, aktivt coachande, kompetensutveckling, processledning och skräddarsydda workshops. Tjänsten skräddarsys löpande och anpassas helt efter era behov. Från 15h/mån. Läs mer här.


 

Projektakuten 

När allt havererat eller när ni inte kommer vidare. Ge mig ett kaos och jag reder ut det. (Pris enligt offert)

Utbildningar & Föreläsningar:

Att lyckas. Tillsammans. (1h)
För dig som vill blir bättre på att leda utveckling och innovation. Och hur du kan göra det tillsammans med dina medarbetare. Det här är en föreläsning där myter avlivas, fallgropar identifieras och där du får konkreta tips och verktyg hur du kommer igång. Pris: 15.000kr exkl moms inom Stockholm eller via Zoom


Att göda och döda kreativitet och motivation (3h)

På individ, grupp och organisationsnivå. En praktiskt inriktad workshop där jag kommer anpassa innehållet efter era frågor och erfarenheter kommer vara centrala.  Läs mer här.
 

"Inger lyfte saker som jag tycker är sååååå centrala för chefer och ledare i vår tid där kreativitet och motivation för innovation är så centrala. Stort tack för en inspirerande dag som jag kommer att referera till – och ta upp guldkorn från – vid mitt nästa chefsmöte!"

Avtal
Jag har inga avtal med uppsägningstid. 
Det innebär att du som uppdragsgivare när som helst kan avbryta samarbetet utan några kostnader utöver nedlagda arbetstimmar

Ideell 
organisation?

Ni har rabatt
såklart!
Ring!

 

Om utbildningarna: 

" Bra diskussioner och många bra tips att ta med sig hem."