top of page
Lofoten_2018.jpg

Jag leder, driver, coachar och genomför 

Jag heter Inger Aspåker och har mer än 20 års erfarenhet av att leda och driva  utveckling och innovationsprojekt med fokus på delaktighet och genomförande. Jag är expert på medarbetardriven verksamhetsutveckling och har hjälpt  ledare att vända organisationer som haft problem under en längre tid och där man tidigare försökt under flera år. Hade vi inte lyssnat på och involverat medarbetarna i det utvecklingsarbetet hade vi aldrig lyckats. Jag tror på metoder som grundar sig i forskning och teorier som går att omsätta i praktiken. Fascinerad av motivation och gruppens förmåga att lösa problem.

Fem anledningar till att välja mig. 

 

Erfarenhet

Jag har lång erfarenhet av att leda, coacha och genomföra utveckling och innovation. Stötta ledare, Involvera medarbetare och andra berörda för att lyckas. Jag vet hur man gör.  

Engagemang

Jag tar bara uppdrag i organisationer som jag tror på och som jag sympatiserar med. Och jag är genuint engagerad i de uppdrag och kunder jag väljer att arbeta med. Jag jobbar med mina kunder, inte åt dem. 

Drivande

Jag har fokus genomförande och skapar förutsättningar för att ni ska lyckas. Lite snack, mycket verkstad och no bullshit. 

 

Delaktighet

Jag involverar, skapar delaktighet och för ut ansvar. Vi utvecklar och arbetar tillsammans. Ju fler hjärnor du aktiverar desto snabbare utveckling får du. 

 

Kreativ

Jag skräddarsyr alla uppdrag. En kreativ process som är givande, leder till snabba resultat och att det vi gör känns meningsfullt för de involverade. 

Bonus – mitt nätverk
När  ett uppdrag kräver sätter jag ihop ett skräddarsytt team från mitt  nätverk med bra,  kompetenta och engagerade seniora konsultkollegor inom olika områden.

Mina förmågor

  • Att urskilja vad som är mest väsentligt i komplexa situationer och uppdrag för att komma vidare och få saker att hända.

  • Att kunna konkretisera och engagera. 

  • Att skräddarsy effektiva och kreativa utvecklingsprocesser och workshops som ger resultat.

  • Att få en grupp med spretande viljor gå åt samma håll.  


 

Vem riktar jag mig till? 

Unga  ledare och organisationer som inte vill trilla ner i gamla hjulspår. Eller gamla som vill ta sig upp därifrån.

 

Jag är godkänd konsult av Kammarkollegiet 

Nominerad till Årets mentor av Almi Företagspartner.

  • LinkedIn
bottom of page