top of page

 EN SPRILLANS NY BOK! 

 

Skippa konsulterna – använd medarbetarna. Det blir så mycket bättre och roligare då.

Det här är boken du behöver när du vill  börja utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Det är en  lättläst, faktaspäckad och annorlunda ledarskapsbok som ger dig teorierna, metoderna och tipsen du behöver för att snabbt komma igång. För när personalen får definiera och driva förändring och utvecklingsarbete funkar det.

 

Det är en bok för dig som vet att delaktighet är nyckeln för att lyckas och för att få snabba resultat. Att professionen ofta är experterna och att din roll som ledare är att leda framåt, skapa en trygg miljö som gynnar samarbeten, utveckling, kreativitet och engagemang.. 

 

Det är en handbok för ledare som mer vill fokusera  på att få människor att växa och utvecklas i stället för att kontrolleras. Den riktar sig till unga ledare som inte vill trilla ner i gamla hjulspår. Eller gamla som vill ta sig upp därifrån.

Du kommer:

  • Förstå vilka framgångsfaktorerna för utveckling är och förstå varför så många förändringsinitiativ misslyckas.

  • Inse att många organisationer och ledare idag lägger ner mer tid och resurser på att döda motivation och kreativitet än att göda den.

  • Veta hur delaktighet kan underlätta din vardag som ledare.
     

Få tips på:

  • Hur du enkelt kommer igång med att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling.

  • Hur du leder och lägger upp en kreativ utvecklingsprocess med workshops som hjälper dig att arbeta strategiskt med delaktighet.

  • Hur du tar tillvara idéer, skapar engagemang, för ut ansvar och säkerställer genomförande.

 

Några röster om boken: 

”Provläste och blev... glad!

 

Den här boken vill jag att många läser. Jag har läst många böcker på temat "lyckas med förändring och utveckling" under mitt arbetsliv (av nyfikenhet och intresse, och för att kunna applicera kloka saker i mina egna projekt) men den här boken känns nytänkande. Jag ska vara snäll som ledare - då lyckas jag. 🙌 

 

Och den snygga formgivningen av boken stärker den tanken.” (Siw Lövkvist, kommentar från Linkedin)

"Magnifik bok! Den här boken passar utmärkt till ledare som inte vill läsa långa akademiska texter utan få det "serverat" på ett lättläst sätt samt på ett lockande och intressant upplägg. Tack! Utmärkt jobb!” (Teresa Arellano, Leg. psykolog, leg. psykoterapeut och handledare)

 

”Din bok och metodik är superb! Jag har redan kört två workshop (fast jag inte läst klart) som blivit riktigt lyckade. Tack! (Louise Klevbo, Verksamamhetschef Aktiv Ortopedi)

”Den här boken fostrar morgondagens arbetsplatser"

(Hannes Granberg Kommunikationsansvarig, via mejl)

Provläs och köp den på Bokus eller Adlibris

Vill du ha ett signerat exemplar? 

Swisha 329 kr till 123 398 96 62. och ange din adress. 

Om du vill ha en specifik text eller hälsning, mejla mig så fixar jag det.  

bottom of page