top of page

Digitalt via Zoom eller Coronasäkert irl. Båda funkar strålande bra.

Skräddarsydd verksamhetsutveckling:

Jag kan kreativa processer. Jag vet hur man skapar utveckling. Jag har inga färdiga paketlösningar. Varje organisation är unik och  alla mina uppdrag har börjat med ett telefonsamtal. Eller en fika. Om du berättar vad du vill så kan vi tillsammans fundera på hur du kan ta dig dit. Med hjälp av dina medarbetare. Ju fler hjärnor desto snabbare och bättre utveckling. Att skräddarsy en utvecklingsprocess kräver mer men blir så ofantligt mycket bättre. Du kan din verksamhet. Jag kan utveckling. En bra kombination. 

Ring mig så tar vi ett förutsättningslöst samtal. Inget uppdrag  är för litet. Är inte jag rätt person så kan jag hänvisa dig vidare.Jag säljer aldrig på mina kunder något som de inte behöver. Det är inte så man skapar konkret utveckling. Eller som en kund till mig sa: "Du är den första konsult jag hört som sagt att vi ska göra saker mindre". 

Att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling är att skapa ett hållbart, roligare och mer konkurrenskraftigt näringsliv. 

Ring mig! I

Att utveckla verksamheten. Tillsammans. 
Ett utvecklingsprogram där ledar-, medarbetar- och verksamhetsutveckling vävs ihop. Då och först då får du riktig fart på utveckling och engagemang. Lyssna på medarbetarna – det vet vad som behöver göras. Även när det gäller komplicerade problem. Det här är en kreativ process där vi snabbt går från snack till verkstad.  (Pris enligt offert.)

Tips! Det här är en bra uppstart efter Coronan. Ta tillvara erfarenheten och det ni lärt er under den här extrema perioden och utveckla verksamheten tillsammans framåt.  

 

Kundkommentarer och resultat från "Att utveckla verksamheten. Tillsammans" kan du  läsa här. 

 

Individuell ledarutveckling

Ett skräddarsytt utvecklingsprogram för ledare där medarbetarskap, ledarskap och verksamhetsutveckling vävs ihop. Vi utgår från vad du vill utveckla i ditt ledarskap och din verksamhet. Ett program där teori och praktik varvas med fokus på att få saker gå från snack till verkstad. Vi träffas 8 gånger, 90 min/tillfälle (28.800 kr – exkl moms)
 


Utvecklingspartner 
Ett löpande samarbete och ett flexibelt alternativ när du vill ha en engagerad och proaktiv utvecklingspartner - en resurs, blåslampa och bollplank som hjälper dig att driva utvecklingen framåt. Tjänsten skräddarsys löpande och anpassas helt efter era behov. Från 15h/mån. Läs mer här.


 

Projektakuten 

När allt havererat eller när ni inte kommer vidare. Ge mig ett kaos och jag reder ut det. (Pris enligt offert)

Föreläsning:

 

Att lyckas. Tillsammans. (1h)
En föreläsning om hur du lyckas med utveckling och innovation med hjälp av dina medarbetare. Lyssna på medarbetarna - det vet vad som behöver göra. Jag delar med mig av min långa erfarenhet av att leda medarbetardriven utveckling och innovation. Berätta om när man absolut inte ska involvera, avliva ett antal myter och hur forskningen visar att talesättet ”ju fler kockar desto sämre soppa” stämmer strålande bra när det gäller just soppa men absolut inte när det gäller utveckling och innovation. Du får också tips på hur du enkelt kan komma igång.

 

Pris: 15.000kr exkl moms inom Stockholm eller via Zoom.

 

"Inger lyfte saker som jag tycker är sååååå centrala för chefer och ledare i vår tid där kreativitet och motivation för innovation är så centrala. Stort tack för en inspirerande dag som jag kommer att referera till – och ta upp guldkorn från – vid mitt nästa chefsmöte!"

"Det här är exakt det man behöver som chef"

Avtal
Jag har inga avtal med uppsägningstid. 
Det innebär att du som uppdragsgivare när som helst kan avbryta samarbetet utan några kostnader utöver nedlagda arbetstimmar

Ideell 
organisation?

Ni har rabatt
såklart!
Ring!

 

Om utbildningarna: 

" Bra diskussioner och många bra tips att ta med sig hem."

bottom of page