top of page

Ledarutbildning & Verksamhetsutveckling

Build Back Better - Ny utbildning startar 28 oktober

Låt pandemin bli en språngbräda för att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans. Nu har vi en unik chans att ta tillvara allt vi lärt oss under den här perioden och se till att vi inte trillar tillbaka i gamla hjulspår när allt börjar återgå till ett mer normalt arbetsliv. Och glöm inte bort att involvera medarbetarna i det arbetet. Lösningen finns ofta hos dem, de vet vad som behöver göras. 

 

Det här är en praktiskt inriktad utbildning som ger dig kunskap och metoder för att fånga upp allas erfarenheter under den här extrema perioden. Utbildningen väver ihop ledar-, medarbetar- och verksamhetsutveckling. Den baseras på aktuell forskning om kreativitet, motivation, ledarskap och du får praktiska tips och verktyg för hur du kan lägga upp och leda en workshop för dina medarbetare med fokus på hur ni tillsammans vill utveckla verksamheten framåt.

 

En digital utbildning där du gör de digitala avsnitten när det passar dig och i den takt du själv vill. Under utbildningen får du också möjlighet att träffa de andra deltagarna över Zoom för att utbyta erfarenheter, jobba med ditt eget case, det du lärt dig och hur du kan gå från ord till handling i din egen verksamhet. 

 

Du kan använda det du lär dig i utbildningen för alla typer av utveckling. Ta det du gillar, tänk stort, börja litet och gör det på ett sätt som passar dig, din organisation och ditt ledarskap.

Nästa utbildning börjar 28 oktober 2021. Läs mer här.

Pris: 3.750 kr (exkl moms). Anmäl dig genom att mejla mig. I kursavgiften ingår boken "En bok om att lyckas med utveckling och innovation"

bottom of page