Inger Aspåker.jpg

"Konkret utveckling skapar man tillsammans."

Jag är senior utveckling- och innovationsledare och en av Sveriges mest erfarna processledare för medarbetardriven och kundnära verksamhetsutveckling. 

 

I mer än 20 år har jag hjälpt chefer och organisationer att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling. Det har både varit mindre uppdrag och uppdrag där det varit många viljor involverade, komplicerade frågeställningar och funnits problem i organisationen under en längre tid. Tvärtom vad man kan tro går utvecklingen både snabbare och enklare när man för ut ansvar än när allt ansvar för utveckling ligger på chefens axlar.

Att få de anställda att bli mer delaktiga i företaget är en nyckelfaktor för framgång. 

Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer. 

Jag är senior utveckling- och innovationsledare och en av Sveriges mest erfarna processledare för medarbetardriven och kundnära verksamhetsutveckling. 

 

Ibland behöver vi tänka utanför boxen och använda nya, kreativa verktyg och metoder för att få med alla på tåget. I mer än 20 år  har jag hjälpt ledare och organisationer att involvera de anställda i verksamhetens utveckling. Det handlar inte om några fina ord på ett papper utan om konkreta och innovativa metoder som involverar och engagerar medarbetarna att leverera högre kvalitet och lönsamhet. Resultatet av en förändring uppnår du inte i ledningsrummen, det uppstår genom människor som vill, kan och vågar hitta nya vägar mot målet. Och att göra det tillsammans. Medarbetarengagemang är idag en förutsättning och en nyckelfaktor för framgång. 

Ibland behöver vi tänka utanför boxen och använda nya, kreativa metoder och verktyg för att få med alla på tåget. 

 

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

 

"Vill återigen säga att de där dagarna med dig var ovärderliga för oss som grupp och för mig personligen i min nya roll." Suzanne Standfast, Rädda Barnen

“Det blir på riktigt när du är involverad"

Klas Eriksson

Stora Sköndal

Photo: Oskar Kihlborg

Snäll_och_framgångsrik_03.jpg

Snäll och framgångsrik
En handbok för dig som vill lyckas med utveckling.

 

Mina 20 års erfarenhet av att leda och driva medarbetardriven och  kundnära utveckling samlade på 150 sidor. 

Kommer i höst!

Förhoppningsvis. Tips: Börja aldrig skriv en bok. Det tar sjukt lång tid. Intresseanmäl dig här  så mejlar jag dig när den kommer. 

Ett utvecklingstips  – 

Ta det jobbiga i början

Att inte ha så bråttom i början av ett projekt gör konstigt nog att det ofta går snabbare totalt sett. 

Här kan du läsa om varför du ska ta det lite lugnare och beta av det jobbiga i början för att få det lättare sen.  

IMG_9415_edited.jpg

Nytt uppdrag! 

Nytt uppdrag på KTH Strategic Sustainability Studies. I första hand fokus på att processleda en grupp forskare  inför en stor ansökan. 

Nytt uppdrag!
Jag hälsar Rädda 
Barnen välkommen som kund! Så roligt att fortsätt jobba tillsammans mer er och göra en bra verksamhet ännu bättre tack vare den kompetens som finns i organisationen.