Inger Aspåker.jpg

Det nya enkla

 

Under mina 20 år som processledare har jag skalat bort, förenklat och förfinat. Kvar är bara det viktiga. Samarbete, kreativitet och engagemang. Det mänskliga mötet. Delaktighet. Genomförande. 

 

En process där ledning och medarbetare snabbt skapar utveckling. Tillsammans.

 

Här och nu.

Tvärtom!

Tväremot vad man tro så innebär delaktighet att utvecklingen går snabbare. 

Jag är senior utveckling- och innovationsledare och en av Sveriges mest erfarna processledare för medarbetardriven och kundnära verksamhetsutveckling. 

I mer än 20 år har jag hjälpt chefer och organisationer att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling. Ofta har det varit många viljor involverade, komplicerade frågeställningar och ibland kan det ha funnits problem i organisationen under en längre tid. 

Tvärtemot vad man ofta tror går utveckling mycket snabbare när man involverar sina medarbetare verksamhetens utveckling. Det blir både enklare och bättre än när allt ansvar ligger på chefens axlar. Även när det gäller komplicerade problem. 

 

Under mina 20 år som process- och innovationsledare har jag skalat ner, förenklat och förfinat. Kvar är bara det viktiga. En kreativ process med en metodik och ett ledarskap som involverar, skapar engagemang och ger snabba resultat.

 

Jag skräddarsyr alla mina uppdrag och garanterar att ni snabbt kommer få konkreta resultat och påbörja den utveckling ni vill ha. 

“Det blir på riktigt när du är involverad"

Klas Eriksson

Stora Sköndal

Photo: Oskar Kihlborg

Snäll_och_framgångsrik_03.jpg

Snäll och framgångsrik
Varför snälla ledare och delaktighet äger. 

 

Mina 20 års erfarenhet av att leda och driva medarbetardriven utveckling och det bästa från hyllmeter med böcker om ledarskap, motivation och utveckling samlade på 150 sidor. Inget flum, bara det som funkar i praktiken. 

Kommer i höst! 

Intresseanmäl dig här  så mejlar jag dig när den kommer. 

Veckans utvecklingstips  – 

Ta det jobbiga i början

Att inte ha så bråttom i början av ett projekt gör konstigt nog att det ofta går snabbare totalt sett. 

Här kan du läsa om varför du ska ta det lite lugnare och beta av det jobbiga i början för att få det lättare sen.  

Skärmavbild 2019-09-30 kl. 16.47.11.png

Veckans inspiration –

LEGO Building Expo

Hade gärna varit med och byggt en stad tillsammans med andra på LEGO Building Expo på Tate Modern i London. En miljon Lego-bitar finns att tillgå och vem som helst får vara med.