Inger Aspåker
Konkret Utveckling AB

Eastmanvägen 35

113 61 Stockholm

Tel  070 605 66 66

Kontakt via mail

© 2019 Konkret Utveckling AB      

Designed with Wix by Olle Jo Design   Foto porträtt: © Magdolna Leyrer

mail3176
mar 13

Kör bildfritt

0 kommentar

Såhär kommer dina diskussioner se ut utan bilder vilket är perfekt för långa samtal. Det är trots allt vad som befinner sig på insidan som räknas. Var inte rädd för långa texter.

Folk läser forum för att de verkligen bryr sig om ett ämne, och de är intresserade av vad du har att säga. Om du vill ha bra tips på hur man stylar längre textsamtal, kolla in våra inlägg och gör det därefter till ditt eget.

Senaste inlägg
  • mail3176
    mar 13

    Starta diskussioenr av eget val och designa dem precis som du vill med enkla textredigeringsmöjligheter. När du skriver längre diskussioner utan bilder, använd vårt flexibla textredigeringsverktyg för att ge dina inlägg liv. Gör det enkelt för folk att förstå vad du har att säga genom att lägga till punkter i texten så att alla huvudpunkter är väl synliga. Vill du markera viktiga ord i din text? Använd fet eller kursiv text för att få dem att stå ut. Önskar du att lägga till länkar? Det är enkelt - bara välj vilken text som helst och lägg till en hyperlänk.
  • mail3176
    mar 13

    Få igång besökarnas samtal med massvis av vackra bilder på ditt inlägg. En bild säger mer än 1000 ord, så kom igen och lägg till dina egna. Det är enkelt att lägga till dina bilder i ett inlägg. Bara klicka på kameraikonen för att lägga till den bild du önskar.