top of page
Bok3.png

Äntligen!

Årets mest efterlängtade boksläpp. En bok om hur du som ledare  lyckas med utveckling och innovation med hjälp av dina medarbetare. Fråga dem – de vet vad som behöver göras. Att lyssna på och involvera medarbetarna i väsentliga frågor som verksamhetsutveckling är ett snabbt sätt att få igång engagemang och en grupp att blomstra. Det handlar bara om metodik och ledarskap. ”Bara och bara" tänker du. ”Bara” svarar jag.

 

I den här boken  beskriver jag hur du som ledare kommer igång med att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling. Du får också grunderna i hur du kan arbeta strategiskt med delaktighet och hur det också kan underlätta för dig att leda på distans.

 

Det är en lättläst guide där aktuell forskning om kreativitet, motivation, ledarskap och det smartaste från hyllmeter av litteratur, blandas med praktiska tips och metoder baserat på mina 20 års erfarenhet av att leda utveckling och innovation.. 

Det finns ett solitt vetenskapligt stöd för det vi alla vet: att involvera, ge mandat och visa tillit driver inte bara tillväxt – även effektiviteten och arbetstrivseln ökar.

Läs de första två kapitlen nedan. 

 

Beställ boken här  (250kr inkl moms och porto)

(Boken släpps i  oktober)

bottom of page