Konkret Utveckling AB | Startpaket1_exempel
27105
page,page-id-27105,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Konkret Utveckling AB 

Inger Aspåker – 

Startpaket 1 – så här kan det gå till.

 

Uppstartsmöte

Vi stämmer av syfte, avgränsningar och konkreta mål. Vilka som ska involveras, hur arbetet ska fortsätta efter vi avslutat Startpaketet. Syftet med uppstartsmötet är att vi ska få ett bra resultat och största möjliga nytta för er.

 

Intervjuer

Vi genomför intervjuer med ledningsgrupp och medarbetare. Intervjuerna sammanställs och delas ut till samtliga. Det ger en transparens och en tydlighet inför det fortsatta arbetet.

 

Workshop med ledningsgrupp

Med intervjuerna som bas skräddarsyr vi en workshop där ni får arbeta med era egna frågeställningar. Med informationen ni fått från medarbetarna om verksamhetens möjligheter – hur vill ni nu gå vidare? Vad behöver ni arbeta med själva i ledningsgruppen och vilka delar vill ni ha hjälp av medarbetarna för att genomföra? Vi fokuserar både strategiskt och handlingsorienterat. Workshopen resulterar i en övergripande handlingsplan för det fortsatta utvecklingsarbetet.

 

Workshop med medarbetare och ledning tillsammans

Ofta håller vi dessutom en workshop med medarbetarna för att invovlera dem i det fortsatta arbetet. Resultatet från dessa kan vara input till ledningsgruppen i specifika frågor eller att medarbetarna bildar arbetsgrupper och själva driver vissa projekt. Ledning eller några från ledningen är med och deltar aktivt på workshopen. Genom att samla medarbetare och ledning tillsammans skapar man en samhörighet och förståelse för varandras arbete och verksamhet.

 

Handlingsplan

Vi sammanställer resultaten i en handlingsplan.

 

Avslut – en halv dag med fokus på framtiden

Vi avslutar Startpaketet med en workshop med ledningsgruppen. Tar tillvara erfarenheterna från det arbete vi gjort, prioriterar bland aktiviterna och tar fram en konkret plan för fortsatt utveckling och hur det ska kommuniceras. Vad ni ser ni behöver utveckla och vad ni behöver för  stöd i processen för att säkerställa att saker händer.