Konkret Utveckling AB | A_startpaket
26612
page,page-id-26612,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Konkret Utveckling AB 

– Inger Aspåker – 

Startpaket

Startpaket 1 
När du vill lägga en stabil grund för fortsatt utveckling tillsammans med dina medarbetare. I Startpaket 1 arbetar ledning och medarbetare tillsammans med verksamhetens utveckling. Paketet består av uppstart, intervjuer och workshop. Resultatet blir en realistisk och väl förankrad handlingsplan, befriande fri från floskler och buzzwords. Omfattningen och utformningen skräddarsys helt utifrån dina behov. Här är ett exempel på hur startpaketet kan se ut >>

 

Fakta: För att säkerställa kvalitén är vi alltid två konsulter som leder processen. Paketet tar mellan 3-6 månader beroende på hur många ni är. Fast pris enligt offert.

”Vi fick arbeta konkret (!) med våra egna frågeställningar och problem och slapp en radda allmänna floskler om organisationer som vi alla hört många gånger förut.”

Mats Björkman, Professor i datakommunikation,
Mälardalens högskola

Startpaket 2 – One Day Startup

En projektuppstart kan ta dagar, veckor eller månader om många är involverade. Eller som här  – en dag. Under en dag samlar vi alla intressenter i projektet för att lägga en stabil grund för att sedan kunna kavla upp ärmarna och börja jobba. Resultatet från dagen blir tydliga och accepterade mål för projektet. En handlingsplan där var och en vet vad de ska göra, hur det ska göras och när det ska vara klart. En riskanalys och åtgärder för att minimera riskerna.

 

Fakta: Planering och genomförande sker i nära samarbete med er interna ansvariga projektledare. Det krävs cirka en halv dags förberedelse för respektive deltagare innan vi träffas gemensamt.  Vi är två konsulter under workshopen, en som faciliterar och en som dokumenterar. Kostnad för One-Day-Startup är 67.200 kr exklusive moms.

Det är många aktörer med, och som jag uppfattar det, ibland med skiftande syften som ska enas. Det känns skönt att vi nu på något sätt fått en gemensam grund att utgå från och jobba vidare ifrån.” (Från utvärdering)

Ont om tid just nu? Börja med en föreläsning