Konkret Utveckling AB | A_ledare
26691
page,page-id-26691,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Konkret Utveckling AB 

– Inger Aspåker – 

Interimschef & Utvecklingsledare

Interimschef

Jag tar gärna uppdrag som interim- eller utvecklingschef. Kan vara för unga kreativa verksamheter som kan behöva utveckla struktur utan att tappa glöd och engagemang. Eller för hålla fart, upprätthålla verksamheten och lägga en bra grund tills den ordinarie är på plats. Behöver inte vara på heltid.

”Mycket värt att få ett skarpsinnigt öga på en rullande organisation, även om det är under en kortare period. Alla skulle ha en Inger på sitt företag.” (Cathrine Zander, chef. Subtopia)

Utvecklingsledare

Anlita mig som extern resurs att leda projekt när ni inte hinner med utveckling. Eller anlita mig när verksamhetsutveckling eller digitalisering havererat, runnit ut i sanden eller bara inte kommer vidare. Ge mig ett kaos och jag reder upp det. Startar om, styr upp och ser till att ni kommer i mål. Eller anlita mig från början så slipper ni hamna där.

”Jag är imponerad över att vi alltid tycks göra rejäla kliv framåt så snart vi har möten med dig. Och kontakterna med dig känns alltid väldigt positiva. Trots att somliga möten kan rendera en hög med extra jobb ser jag alltid fram emot nästa gång det är dags. Så fortsätt att vara du och vi känner oss trygga så länge projektet vilar i dina händer.” (Från utvärdering Norstedts bokförlag)

Ring mig på 070-605 66 66 eller mejla så träffas vi förutsättningslöst.