Konkret Utveckling AB | A_forelasningar
26248
page,page-id-26248,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Konkret Utveckling AB 

– Inger Aspåker – 

Föreläsningar

En föreläsning ger ny energi och kunskap. Föreläsningarna är 45 minuter långa och innehåller handfast kunskap kombinerat med praktiska exempel och tips som ni kan omsätta direkt i er verksamhet. Du kan också kombinera en föreläsning med en dag i Idé- och Utvecklingslabbet (se nedan). Kontakta mig om du vill ha en skräddarsydd föreläsning. 

 

Kostnad

Priset för en föreläsning är 16.800 kronor exklusive moms inom Stockholm. Fakturering sker efter genomförd föreläsning. 

Lyckas_Lasmer

Delaktighet_lasmer

Projekt3

Idé & Utvecklingslabbet
Kombinera en föreläsning med en hel- eller halvdag i Idé- och Utvecklingslabbet. Labbet går att boka när ni behöver arbeta i en annorlunda och kreativ miljö. Jag leder er genom en strukturerad och kreativ process där ni aktivt får arbeta med de tankar och idéer ni fått från föreläsningen och hur ni konkret kan implementera dem i er vardag för att utveckla både verksamheten och ert ledarskap. Ett samarbete med Galleri Roddarhuset i Waxholm.

 

Fakta

Max 12 personer. Halvdagshyra, 4 timmar, inklusive processledare och fika, är 16.800 kronor exklusive moms. Heldagshyra, 9 timmar, inklusive processledare, förmiddagsfika och eftermiddagsfika, är 33.600 kronor exklusive moms. Kostnaden för föreläsningen tillkommer.

Roddis

Roddarhuset, med utsikt över Vaxholmsfjärden.