Konkret Utveckling AB | Nu ännu bättre
25690
single,single-post,postid-25690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nu ännu bättre

IMG_3176

Går nu ledarprogrammet ”Mitt bästa sätt att leda som kvinna”. En 9 månaders lång ledarutbildning hos Barbro Dahlbom Hall. Steg 1 är klar – 6 intensiva dagar tillsammans med 9 andra kvinnor. Alla med lång erfarenhet från ledande befattningar. Vilken grupp! Så mycket kunskap, erfarenhet och kraft. Fast många av oss var ganska trötta på att gå på just kraft och vilja. Herregud! Vi är så kompetenta. Det är bara att köra. Vi är ostoppbara.

Och det finns såklart inget manligt eller kvinnligt ledarskap.  Det finns bara bra och dåligt ledarskap. Men vi leder i ett sammanhang med förväntningar och normer som är bra att veta om och förhålla sig till. Så att vi inte trilla ner i könsroller som kan vara begränsande. Oavsett kön.