Konkret Utveckling AB | Att sluta när det är som roligast
5548
single,single-post,postid-5548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Att sluta när det är som roligast

Tänkte nästan sluta idag på inlägg 99. Det hade ju varit lite kul. Men kanske ändå inte. Det känns som om #blogg100 verkligen ska vara #blogg100. Inget man bara skojar bort så där inte. Så jag lade mitt avslut åt sidan och började fundera på något nytt.

Betygen tänkte jag, det tar jag. Ur perspektivet det som mäts blir blir gjort. Men känns lite tungt så här en kväll när man är  ledig i morgon. Får kanske bli nästa vecka. Dialog och debatt? Nä. Och inte utveckling. Och inte…

Nä, det får bli lite kul – det är ju ändå onsdag. Och lite allvar. Vad sägs om den här?

 

Blogginlägg 99 i #blogg100