Konkret Utveckling AB | Vinnarlunch
5348
single,single-post,postid-5348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vinnarlunch

Idag har jag haft världens bästa Grand Final!  Jag käkade lunch med vinnaren av tävlingen den riktigt riktigt svåra frågan som jag hade här på bloggen för ett tag sedan. Och vinnaren var bästa Kristina Svensson, författare till bland annat bloggen Tomatsallad och boken ‘Jakten på den perfekta puben‘ (kan läsas på nätet), en reseberättelsefrån Wales med många udda fakta.

Hon kunde dessutom fira sitt 100 inlägg som såklart handlar om vår lunch på Gamla Orangeriet i Bergianska Trädgården. Eftersom hon har skrivit så bra och tagit så fina bilder så är det bättre ni läser den på Tomatsallad än att jag uppfinner hjulet en gång till. Ni hittar inlägget här.

 

Blogginlägg 93 i #blogg100

Foto: Kristina Svensson (www.kristinasvensson.se)