Konkret Utveckling AB | Allt du behöver veta om motivation
4583
single,single-post,postid-4583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Allt du behöver veta om motivation

Det här är en fantastisk liten film som många säkert har sett men som är värd att ses igen. Den handlar om den överraskande sanningen om vad som motiverar oss och sammanfattar boken Drivkraft av Daniel H. Pink.

Forskning som boken baserats på har funnits tillgängliga i mer än ett sekel men ändå envisas vi med att ha belöningssystem som går tvärsemot dessa rön och som i många fall inte uppfyller sitt syfte. Det vore väl okej om de inte gjorde någon skada men när de i vissa fall dödar motivation och kreativitet. Då kanske det är dags att tänka om. I alla fall om vi ska fortsätta vara konkurrenskraftiga och ligga i topp.

 

Blogginlägg 73 i #blogg100.