Konkret Utveckling AB | Och vinnaren är…
3978
single,single-post,postid-3978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Och vinnaren är…

Tadam, tadam, tadam….

Mikael Tamme! Som nu har en lunch att inkassera i Stockholm någon gång i april. Mikael har så klart en hemsida och kollar man den vill man bara vara ledig o paddla kajak eller åka långfärdsskridskor. Tack vare Mikael förbereder jag mig nu mentalt på att prova vinterpaddling. Eller kanske ändå inte…

Men ALLA svarade rätt på den riktigt riktigt svåra frågan i tisdags. Och svaret är x – att man börjar samarbeta så klart! Ni är så kloka! Mikael tyckte till och med att man skulle försöka få den andra parten att vilja samarbeta. Det är ju väldigt smart. Om man inte vill samarbeta eller inte ser nyttan av ett samarbete – då är det svårt att lyckas. Åtminstone långsiktigt.

Börja, utvärdera och justera längs vägen. Det är ett bra trick för att få saker att hända. Och gör det inte för stort. Pilotprojekt är alltid bra. Och om ett projekt inte funkar – avsluta det direkt och diskutera varför det gick fel. Det är ett av våra tips för att lyckas.

Vad Kulturhuset har med saken att göra? Jo, de tyckte det var en strålande idé att om man vill börja samarbeta med Stadsteatern, då börjar vi med alternativ 2 i den riktigt svåra frågan – att slå samman de två organisationerna. Det innebär troligtvis att man även touchar alternativ 1 – konsultrapporterna. Så Stockholm stad väljer 2 och 1 men missar X – att just börja samarbeta. Men vad vet man, det finns säkert en anledning till det.

 

Blogginlägg 56 i #blogg100.