Konkret Utveckling AB | Om du är konstnär – missa inte Konstnärsbasen!
848
single,single-post,postid-848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Om du är konstnär – missa inte Konstnärsbasen!

Om du är yrkesverksam konstnär – lägg in din portfolio i Landstingets konstnärsbas. Ett suveränt sätt att marknadsföra sig. Om du är med får du automatiskt mejl om alla utannonserade utsmyckningsuppdrag, speciellt aktuellt nu samband med att Nya Karolinska Solna.

Jag tycker den är fantastisk. Sedan är jag ju otroligt partiskt eftersom vi har varit med och tagit fram den. Vi har involverat användarna i kravprocessen och varit länken mellan kund och systemleverantör så den slutliga applikationen motsvarar beställaren krav. Tack alla involverade för ett extremt roligt projekt!

Drygt 1 500 konstnärer från hela världen finns idag i Konstnärsbasen. Du hittar den här.

Blogginlägg 25 i #blogg100