Konkret Utveckling AB | Mot näthat och för nätkärlek
2049
single,single-post,postid-2049,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mot näthat och för nätkärlek

Jag följer uppmaningen och dedikerar dagen inlägg i #blogg100 mot näthat och för nätkärlek. Och ska vi bryta mönstret måste vi börja med de som växer upp. Lyssna på Professor Raewyn Connells från Sydneys Universitet och hennes kloka ord hur pojkar format sin maskulinitet och vad hon föreslår.

Om man jobbar med unga människor finns bra, grundligt testat, utbildningsmaterial som funkar på  Machofabriken.se. Det har gjort det kreativt och lyckats undvika att trilla ner i fällan att göra det pretentiöst.

Och vi kan alla motverka (nät)hatet genom att inte vara tysta. Säg ifrån. Och gödsla med nätkärlek i kommentarsfälten. Även på dem som hatar.

 

Blogginlägg 13 i #blogg100.