Konkret Utveckling AB | Nå – är det värt att fortsätta med #blogg100?
1867
single,single-post,postid-1867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nå – är det värt att fortsätta med #blogg100?

10 av 100 bloggar gjorda. Dags att utvärdera. Syftet var att få in lite flyt, skippa prestationsångesten och komma igång.  Och det har funkat. Att blogga varje dag gör att saker tas upp mer direkt, man skjuter inte upp, det blir inte så långt. Och det blir mycket roligare. Mer lätt och snabbt än tungt och svårt. Precis den filosofin vi har i våra utvecklingsuppdrag. I like!

Och då kommer ju nästa dilemma. Det är så viktigt att göra rätt saker, utvärdera och prioritera, tiden är knapp. Kan jag lägga ner den här tiden på bättre saker? Mellan 45-90 timmar kommer bloggandet ta om jag ska fortsätter hela resan.

Innebär det här arbetet att jag på sikt får fler kunder? Eller vore det bättre att jag lade ner dessa 2 veckor på att sälja in utvecklingsuppdrag och föreläsningar? Eller mingla runt på olika tillställningar där jag kan berätta för alla vad suveräna vi är på att skapa utveckling som ger våra uppdragsgivare nöjdare kunder och mer motiverad personal. Att det är mig de ska ringa innan de startar upp för att minska riskerna att allt rinner ut i sanden.

Tja, kanske. Men just nu är bloggandet faktiskt kul. Oväntade och roliga möten har uppstått. Så än är det för tidigt att sluta. Då är risken stor att jag trillar ner de gamla hjulspåren igen och lägger bloggidéerna på hög. Och där dör de sakta.

Att ha roligt är inte att förakta : )

 

Blogginlägg 10 i #blogg100.