Konkret Utveckling AB | Om att ta ansvar. Eller inte…
1808
single,single-post,postid-1808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Om att ta ansvar. Eller inte…

Hur kan hela Uzbekistan-affären passera både ledning och styrelse i Telia utan att någon reagerat?

Och hur kan Christer Wennerholm, trafiklandstingsråd och styrelseordförande för SL vara förvånad över hur dåligt det nya biljettsystemet fungerar och vilka konsekvenser det får? Och NU, när allt är sjösatt, komma med kraven på enkelhet och samarbete med Skåne och Västra Götaland?

Vad gör dessa herrar hela dagarna? Ansvar för verksamhet tar de bevisligen inte, trots att de har det högsta ansvaret och att, i alla fall Lars Nyberg, tjänar i månaden vad många småföretagare är nöjda med att ha i omsättningen på ett år.

Eftersom vi vet att alla trappor städas uppifrån. Och att det i allra högsta grad gäller organisationer är risken stor att det här beteendet genomsyrar organisationerna. Det vågar man knappt tänka på vad det innebär.

Tidigare blogg om Ansvarsfrånskrivelse, SL och en tyst kultur här.

 

Blogginlägg 9 i #blogg100.