Konkret Utveckling AB | Nåt att tänka på när ni ska anställa
1466
single,single-post,postid-1466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nåt att tänka på när ni ska anställa

Stötte på en kollega i snöyran som fått in ett nytt uppdrag. När han förklarar uppdraget så beskrivs det med internationellt, globalt, informationsstrategi, ledningsgruppsnivå och andra fina ord. Förstod att det var ett stort prestigefyllt uppdrag. Som man kan leva på ett år, minst, som konsult. Tänkte jag.

Träffade sedan hans fru som jobbar i samma företag. Gratulerade till det nya uppdraget när hon säger:

– Ja, just det ja. Vi ska göra en powerpoint-presentation.

En kompis som har kurser i telemarkskidåkning har berättat liknande. Killar anmäler sig till ofta till fortsättningskursen även om de aldrig har sett ett par telemarkskidor. De är ju hyfsade på slalom. Tjejer anmäler sig nästan alltid till nybörjarkursen. Även om de har åkt mycket telisa